Wie is wie

Spel/idee

Judith de Klerk is theatermaker en pedagoog. Ze neemt in haar werk de kinderlijke verwondering als uitgangspunt voor verbeelding. Volgens Judith is stimulering van verbeelding belangrijk voor het maken van keuzes in het leven. Judith heeft 20 jaar ervaring in het speciaal onderwijs. Van 1999 tot 2006 maakte zij samen met Suzanna Pezo onder de naam 2OverRood voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar: Het Vogelmeisje (1999), Wattisdat? (2001)' , In Duplo (2005).

 

Regie

Jan Langedijk is regisseur en artistiek adviseur bij GroepRood. Hij opgeleid als mimespeler en staat bekend om het maken van beeldend-sensitief theater. Hij was oprichter en artistiek leider van De Daders en regisseerde eerder de voorstellingen van 2OverRood.

 

 

 

foto 'Heel jaar rond'

 

 

Muziek

Babette Jane is saxofonist en speler in Bloeiende woestijn. Babette is sinds 2005 als saxofoniste werkzaam in de muziektheater- en bandscène.

Babette geeft in het Muziekpakhuis te Amsterdam workshops aan peuters en kinderen tussen de 6 en 10 jaar.

Caroline Erkelens is zangeres. Zij maakt muziektheater in vele vormen en stijlen. Het spelen voor kinderen neemt voor haar een belangrijke plek in, o.a. bij Xynix opera en als zangeres bij De Zingende Harp en De Notenbakker.


Renato Ferreira speelt saxofoon en bas in voornamelijk experimentele jazz-ensembles en eigen muziektheaterproducties. Hij speelt saxofoon in wachten wachten wachten.